IMG_9477Un any més, el CORREPATINA ompli els principals carrers de la platja de Xeraco de milers de persones per veure als centenars de patinadors i corredores que participen tots els estius en aquest consolidat esdeveniment esportiu.

La vesprada comença amb l’exhibició de patinatge artístic a càrrec del CLUB SKID. En finalitzar aquesta l’exhibició, es va donar l’eixida a la popular carrera de patins on centenars de xiquets i xiquetes van recórrer dos quilòmetres i mig per l’Avinguda principal on la finalitat no era competició, sinó la participació i diversió dels més joves.

A les 20.15 li va tocar el torn a la XII Volta a Peu a la Platja de Xeraco, on prop de set-cents esportistes van prendre d’eixa per recórrer els set kilòmetres i tres-cents metres el llarg de tota la platja.  La pròxima cita serà el 10 de setembre en la 4a Edició de la cursa nocturana “A la Lluna de la Mar”.

 

 

 

 

« 1 de 4 »
;-) esport