El passat dissabte 10 d’agost va tindre lloc, a la platja de Xeraco, la IV edició de la cursa nocturna A LA LLUNA DE LA MAR, organitzada pel Club Córrer Xeraco amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xeraco. Després del lliurament de premis, els participants van poder gaudir d’un sopar en la mateixa arena de la platja.

El podi de la general masculí el van compondre Máximo Folques Lorente del C.E. Dorsal 19 Pego amb un temps de 00:25:41, seguit de Pablo Molio Ferrando del Llops Villalonga amb 00:27:05 i de Daniel González Pérez del Club Triatló Alzira amb un temps de 00:28:33.

Quant a la general femenina Kily Polvoreda López, atleta independent, aconseguix la primera posició del podi realitzant un temps de 00:33:41, la segona posició va ser Patrícia Pons Moll del Club Córrer Xeraco amb un temps de 00:34:10 seguida de Lourdes Peiró Jaijo també del Club Córrer Xeraco amb 00:39:19.

El podi local va ser per a Guillem Estrugo Terrades i Salvador Ferragut Sanchis amb uns temps de 00:31:24 i 00:32:15 respectivament. Les fèmines que van composar el podi local van ser Patrícia Pons Moll amb 00:34:10 i Lourdes Peiró Jaijo amb un temps de 00:39:19.

Durant el sopar, el Club Córrer Xeraco va sortejar obsequis als participants. Enhorabona al Club Córrer Xeraco per l’organització d’aquest esdeveniment.

;-) esport