basquet3x3

Xeraco, 10.08.2016 / La vesprada del dissabte dia 6 es va disputar en el poliesportiu de Xeraco el II trofeu 3×3 de basquet emmarcat dins dels actes programats amb motius de les festes de la localitat.
Es va viure un gran ambient de bàsquet i van comptar amb la presència d’un jugador que militarà la pròxima temporada en lliga LEB amb l’UPB Gandia com és Carlos Gil, així com el prometedor Miguel Martinez, jove jugador que ja ha disputat els primers minuts en ACB amb el València Bàsquet.
Després de la fase de grups i les eliminatòries, s’arriba a la gran final que va enfrontar a testicles de Jehovà, vencedors en la primera edició contra Dickmann´s. En el partit l’equip de Dickmann´s va saber fer valdre la seua superioritat física i de centímetres davant d’un rival a qui va fer mossa el cansament, tan sols les penetracions de Carlos Gil pareixien trencar la defensa del Dickmann´s que fonamentaven la seua victòria en la defensa, el rebot i les canastres davall el cércol, tampoc el tir exterior va funcionar per als testicles de Jehovà que van acabar sucumbint per 17 a 14. La final consolació va ser per a Alus que es van imposar a Alus. El MVP va ser per al jugador de l’equip guanyador Antonio Timor.
L’entrega de trofeus als guanyadors i al MVP va anar a càrrec del regidor d’esports, Pep Tejada. Donar les gràcies al Xeraco Bàsquet Blub per l’organització i esperem que es consolide este trofeu i que en successives edicions continuar comptant amb jugadors de tant nivell.
Fins a l’any que ve!

;-) esport