Este cap de setmana s’ha disputat la V edició del campionat de futbet platja de Xeraco, este torneig s’esta consolidant entre els jóvens d’entre 12 i 15 anys que vénen a disfrutar i a competir en un ambient festiu a pocs metre del mar.

L’organització va obsequiar als equips participants amb distints regals i als tres primers clasificats amb les respectives medalles i copes acreditatives a la seua classificació.
L’equip vencedor va ser Espardenya, format per jóvens de distintes localitats valencianes. El segon lloc va ser per a l’equip local Meu Nonno El tercer per a Casa Maik, tancant les semifinals el Malibú.
El trofeu al millor jugador va ser per a Pau Moncho.

Els trofeus van ser entregats per l’alcalde en funcions Ivan Dels Angeles i pel

Regidor d´esports i turisme Pepe Tejada.
Felicitar tots els participants i fins a l’any que ve.

;-) esport