El passat 22 d’octubre es va celebrar el IV trofeu Ciutat de Vinaròs on va participar la patinadora del Club Skid Xeraco Alba Torres, que aconseguí la segona plaça en la seua categoria d’infantil.

Seguidament aquest cap de setmana ha tingut lloc a l’Eliana les I Jornades Esportives del Patinatge Artístic sobre Rodes on participaren com a patinadores del nostre club: Laura Talens, Laia Villen, Alba Torrers i Mireia Montilla. En aquesta jornada tornem a destacar l’actuació d’Alba Torres que va aconseguir una segona posició en el seu respectiu nivell.

I comencen ja les competicions oficials: el pròxim cap de setmana tindrà lloc a Alberic el Trofeu de la Tardor i el cap de setmana del 26 i 27 de novembre se celebrarà en Xeraco la Tercera prova d’Iniciació de València – Pas de nivell. En els dos casos participaran gran part de les nostres patinadores.

;-) esport