003Segona jornada de l’interclubs d’escacs. El nostre màxim exponent va jugar contra el Paterna A el favorit absolut al titul que va vindre sense el GM Paco Vallejo però amb un grapat de grans jugadors com Julen arizmendi únic GM de la comunitat Valenciana i a qui el nostre millor jugador Rufino Camarena va poder arrancar-li unes taules.
Fins a 4 de les 6 categories van jugar en les instal·lacions del quarter de carrabiners de la platja de Xeraco que registre un gran ambient de jugadors, familiars i public i va comtar amb la presencia del Alcalde i del regidor d´esports de la localitat.

Interclubs 2017 Ronda 2 – 28-01-2017

Xeraco A – Paterna A = 1,5 – 6,5

Alcoy A – Xeraco B = 4,5 – 3,5

Xeraco C – Oliva B = 6 – 2

Xeraco D – Aldaia B = 8 – 0

Xeraco E – Ciutat Vella A = 2 – 2

Navarrés A – Xeraco F = 2,5 – 1,5

;-) esport