005Si d’alguna cosa por presumir el poble de Xeraco és de tindre un equip ciclista que és tot un referent en categoria màster. Un equip pel qual han passat alguns dels millors corredors de la categoria a nivell nacional. I tot açò és possible, des de ja fa deu anys, gràcies a la il.lusió i esforç de Juan Pérez Climent, gerent de la mercantil Monblau, empresa especialitzada en el manteniment i neteja de comunitats, jardins, piscines, etc., i també gràcies al recolzament de l’empresa ALE, dedicada a la fabricació de roba esportiva, amb seu a la localitat de Xeraco. L’altra empresa implicada en el projecte és la gandiense Delikia, dedicada al vending.
I be, el passat 24 de gener, i amb la mateixa il.lusió del primer any, els corredors es convocaren per tal de visitar els patrocinadors i deixar clar quin serà el calendari de l’any 2017, amb la disputa de la Volta Ciclista a La Marina, carreres del calendari provincial i autonòmic, i disputa del Campionat d’Espanya com a principals objectius.
Els corredors locals que enguany lluiran els colors del Monblau-ALE-Delikia són: Juanjo de los Angeles, Juan Candido Rubio Ferrer, Nacho Pastor Enguídamos, Ricardo Boluda y Antonio Sanluis Castelló.

;-) esport