« 1 de 5 »
Èxit de participació en la II Cursa de la Dona a Xeraco organitzada per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Xeraco.
 
Els carrers de la localitat s’han tenyit del color rosa de les samarretes commemoratives, al pas de les quasi 700 participants que han pres l’eixida, aquest matí, en les modalitats de cursa i marxa de la II Cursa de la Dona a Xeraco, quasi el doble de la primera edició d’aquest esdeveniment esportiu, solidari i reivindicatiu.
 
La primera classificada l’absoluta ha sigut Patrícia Pons Moll del Club de Córrer Xeraco realitzant un temps de 00.21.58, el segon lloc en el podi amb un temps de 00.23.22 per a Lydia Martí Gómez seguida de Lorena Garcia Jaijo amb 00.28.21. El podi local ho han conformat Patrícia Pons Moll amb 00:21:28, Ángela Ribes Monparler que va passar per meta als 00.22.03 minuts i Tania Fernández Salgado que va obtenir un temps de 00.22.37.
 
Després del lliurament dels premis, les participants van gaudir d’una sessió de ZUMBA com a colofó final d’aquest esdeveniment. Mari Carmen Boluda, regidora responsable de l’organització, va agrair a les empreses col·laboradores les seues aportacions solidàries:
 
– ALÉ
– CAN CAN EN PAC
– FRUTAS JORGE
– RIEGOS POUS
– ESTUDIANTE
– CASA CAROL
– PRODUCTOS SILVESTRES BOLUDA E HIJOS
– DISER ESPORTIU
– ROGELIA MODA BANY
– FARMÀCIA LA PLAÇA
– FARMÀCIA BARCELLA
– FARMÀCIA Mª JOSÉ BATALLER
 
També va agrair la imprescindible col·laboració del Club Córrer Xeraco en l’organització, a Marcel Fluixà i Manolo Pardo, a l’associació Ames de Casa de Xeraco, i a totes les persones voluntàries que han estat en les taules d’inscripció, dorsals, etc., als operaris de l’Ajuntament i Protecció Civil.
 
————————————–
 
Podràs veure aquestes fotografies i altres, sempre que vulgues en la web municipal d’esports: esports.xeraco.es
;-) esport