Dissabte passat es va disputar disputat en les instal·lacions del pàdel indoor Xeresa el torneig de pàdel de menors 2015, esdeveniment que tanca el calendari de tornejos de l’any en curs. Uns 50 xiquets provinents majoritàriament de l’escola de pàdel de Xeraco i d’edats compreses entre els 5 i 14 anys han gaudit practicant l’esport de moda en una modalitat de mini partits de 15 minuts.

Una excel·lent vesprada esportiva per a donar el tret d’eixida a les festes nadalenques, practicant esport i fomentant els valors del mateix entre els més menuts.
Destacar que l’associació de Pàdel de Xeraco amb poc mas d’un any de vida disposa de l’escola de pàdel més gran de la comarca comptant en l’actualitat amb 65 xiquets que reben les seues classes de monitors titulats amb uns preus populars i sense eixir de la localitat, el pàdel és l’esport de moda i les dades així ho testifiquen, competint en acceptació amb esports tan assentats com el futbol i el bàsquet.

La proliferació d’instal·lacions, preus assequibles i l’acceptació de les dones així com la facilitat per a practicar-ho a gent d’edat avançada o amb problemes físics han convertit en aquest esport en majoritari i Xeraco és una mostra d’això. Vos deixem les fotos de la jornada d’ahir:

Més sobre pàdel Xeraco al següent enllaç: https://www.facebook.com/asociacionpadelxeraco.es

;-) esport