IMG-20160410-WA0010Este diumenge s’ha celebrat a Paiporta la VIII edició del Trofeu Ciutat de Paiporta de Patinatge artístic de nivell d’iniciació. En Aquest trofeu participen patinadors i patinadores amb menys d un any d’experiència i en aquesta edició han participat els clubs de Paiporta, Silla, Oliva, Llombai, Alginet, Tavernes de la Valldigna i el nostre Club SKid Xeraco.
Hem de destacar l’actuació de les nostres patinadores Àngela Artes, Aina Martín, Josune Santiesteban, Anna Torres i Mara Martí, que feren una actuació digna de patinadores amb experiència. Àngela, amb només quatre anys, aconseguí la quarta posició a la classificació final. Trencaren la por i els nervis del primer dia de competició, respongueren al treball que han fet durant el curs, i el més important, gaudiren i feren gaudir als familiars i presents d’un gran dia.
Per altra banda, les nostres patinadores Marina Gras, Alba Torres i Mirella Montilla han sigut seleccionades per al curs de Nous Valors dirigit pel tècnic Nacional Manel Villarroya.

Enhorabona a totes i Moltes gràcies per fer-nos gaudir d’aquest esport!!!

;-) esport