Ple de victòries dels equips de Xeraco en la penúltima jornada de competició. El Xeraco A s’assegura el cinqué lloc de Divisió d’Honor al guanyar al Dama Roja de València per 3 a 5.

El Xeraco D guanya al Sueca B per 8 a 0. El Xeraco C acabà la temporada en cinquena posició. Per la seua part, el Xeraco B guanya al fort equip de València capital, el Basilio i queda a falta d’una jornada, campió de Segona Autonòmica Centre i puja a Primera Autonòmica.

L’equip format per Albert Deruelle, Christian Luis, Cándido Jiménez, David Santandreu, Jose E. Picornell, Emilio Castillo, Elías Pelegrí i Salvador Vidal culminaren una gran temporada guanyant 5,5 – 2,5. Altres jornades participaren en l’èxit, Paco Marqués, Joan García, Miguel Company, Antonio Sala, David Fenollar, Rubén Grau i Jose A. Nadal.

La temporada ha estat un èxit total en col·locar un equip en Divisió d’Honor i un en Primera Autonòmica. Mislata i Llíria-Benimaclet de València seran segurament els únics clubs que l’any vinent tindran aquest privilegi.

;-) esport