IMG_5874Gran cap de setmana per a l’atletisme Xeraquer

Els atletes del Club Córrer Xeraco van competir el passat cap de setmana en distintes proves atlètiques en diverses localitats. Diumenge van participar en la marató de Madrid EDP Rock‘n‘ Roll demostrant que un excel·lent forma física i gran nivell esportiu. Aquest són els temps dels atletes xeraqueres en la marató: Marcel Fuixà 2h 58′, Juan Vitoria 3h 04′, Angel Piñero 3h 09′, José Javier Vitoria 3h 10′ i Moises Cloquell 3h 30′.

Destacar la participació de Manel Pardo en els 10 K, que després de dos anys d’estar lluitant contra un càncer, està demostrant-mos dia a dia, que la força de voluntat i l’esperit de sacrifici són la base de sobreposar-mos a qualsevol adversitat.

Guillem Estrugo va participar en tercera edició de la falla El Portal de Tavernes de la Valldigna aconseguint el segon escaló al podi en la categoria junior.

En el I Gran Fons Penyes Albes de Montixelvo, Juan José de los Àngeles obté la segona posició del podi amb un temps de 00:59:24. Bego García creua la meta en quinta posició amb 01:25:55.

També, altre grup d’atletes del Club Córrer Xeraco van participar en el II Trail dels Senglars de Favara.

Enhorabona!

 

;-) esport