Este cap de setmana ha finalitzat la temporada del Xeraco Basquet club, amb la disputa de 2 tornejos, el pre benjamí que va competir en les instal·lacions municipals de Xeraco contra els millors equips de Gandia i els benjamins i alevins que es desplaçaven el matí del dissabte a Tavernes de la Valldigna per a continuar aprenent i disfrutant del seu esport enfrontant-se al més selecte de la província de València, aconseguint els alevins 2 victòries en sengles partits.

Des de l’ajuntament agrair la labor dels tècnics, Carlos Gil, Joan Estevan, Antonio Segòvia, Nacho Maño i el coordinador Daniel Mas per la seua labor tècnica i personal inculcant als nostres xiquets valors com l’educació, el respecte i la integració totalment necessaris i compatibles amb l’esperit competitiu i de superació que tot esport requereix. Gràcies al seu esforç per consolidar el projecte, enguany ja han sigut més de 50 xiquets des de pre benjamí a Infantil els que han disfrutat d’este esport i han compartit experiències, esforç, alegries i tristeses amb altres xiquets de la localitat forjant eixe sentiment d’equip tan necessari a estes edats.

Acaba la temporada però no les activitats del XBC, ja que a finals de Juny comença l’escoleta d’estiu, A l’Agost se celebrarà la segona edició del 3×3 Xeraco dins de la programació de les festes patronals amb la presència d’alguns dels flamants jugadors de l’UB Gandia que han ascendit a la LEB plata, i al setembre la volta a la competició per a la temporada 2016/17. Vos esperem!

;-) esport