Gran cap de setmana per a club de pilota de Xeraco, per un costat Vicent Sendra Jr. es va proclamar el dissabte campió autonomic individual de raspall en la seua categoria cadet.

En 3 partits molt igualats que es van resoldre en l’últim joc Vicent va fer valdre la seua tècnica, el seu gran servici i el seu físic per a imposar-se als seus rivals i alçar un trofeu que assegurem serà el el primer de molts que de segur arribaran. Enhorabona Campió.”

Per un altre costat l’equip de Xeraco B (compost pel mateix Vicent Sendra, David Martí i José Chaveli) va véncer el diumenge en un altra partida d’infart al conjunt de Bicorp D en els quarts de final del campionat autonòmic de trios. L’equip xeraquero que arribava amb l’obligació de remuntar el 35/10 aconseguit pel conjunt de Bicorp en l’anada, es va refermar ràpidament en el marcador però després de la disputa dels 7 primers jocs el resultat de 25/10  deixava als nostres contra les cordes perquè havien de guanyar els 2 jocs restants per a forçar el desempat. Va ser este el moment decisiu on Xeraco va saber traure el millor d’ells mateixos per a guanyar amb relativa facilitat eixos 2 jocs i forçar un desempat al millor de 10 on a pesar de començar restant no van tindre excessius problemes per a tancar la partida i aconseguir el passe a semifinals (35/10) (10/0).

 

Podium Autonòmic dels “XXXIV JECV raspall”:
– Categoria cadet:
1º – Vicent CPV Xeraco
2º – Raimon CPV Genovés
3º – Aarón CPV Genovés
4º – Álvaro CPV Orba

– Categoria infantil:
1º – Salelles CPV Oliva
2º – Alex CPV Petrer
3º – Joan CPV Genovés
4º – Alejandro CPV Rafelbunyol

 

 

;-) esport