El CD Xeraco, ubicat en el grup VII de la primera Regional ha finalitzat en una meritòria 11ª plaça de la classificació, després d’un any complicat degut a les moltes lesions de jugadors claus i importants en la plantilla, que han sigut suplerts en certs moments per jugadors de la nostra pedrera, concretament del Juvenil, com és el cas de Miguel àngel Altur, Jesús Boluda o Daniel Evarist Salom Martí, els quals han rendit amb l’equip amateur a un nivell molt elevat.Captura

Ha sigut una bona temporada del nostre Amateur, on el bon ambient ha imperat en el grup, destacant el bon futbol desplegat per l’equip, tot i que en ocasions, este bon joc no s’ha vist traduït en forma de resultats positius, però que a la fi ens ha servit per consolidar-nos en la primera regional, una categoria complicada, on els nostres a falta de 4 jornades per a la finalització del campionat, havien aconseguit l’objectiu de mantindre la categoria. LLàstima no haver quedat algun lloc més amunt en la classificació, ja que per entrega i joc oferit sobre el camp ho han merescut. Ens queda el sabor agre/dolç de saber que s’ha complit amb les expectatives, però que en ocasions la sort del futbol ha sigut esquiva per als interessos dels nostres.

L’equip finalitza la temporada amb 10 victòries, 8 empats i 12 derrotes, 48 gols a favor i 40 gols encaixats en contra, éssent el tercer equip menys golejat de tot el grup, on tan sols els dos equips que han pujat a preferent, l’Altea i San Joan presenten un registre més satisfactori en aquest apartat que els nostres.

Destacar el màxim golejador de l’equip, Alberto Vidal Cànoves, qui ha finalitzat en 19 gols la temporada regular, sent el quart màxim golejador de tot el grup, tot i haver-se perdut 8 partits per lesions i motius diversos.

Així mateix, cal destacar l’aportació del seu capità Mario Mèndez Vercher, el qual ha disputat 29 partits dels 30 possibles del campionat, perdent-se tan sols un partit per acumulació de targetes, sent el jugador de la plantilla amb més minuts disputats i sent sempre un exemple tant dins com fora del terreny de joc per als seus companys i aficionats al futbol.

Pel que fa a la resta de jugadors, destacar al col.lectiu per damunt de qualsevol individualitat, tots els integrants de la plantilla han defensat els colors de Xeraco amb entrega, sacrifici iesforç,  tractant de primar sempre en tot moment els interessos de l’equip respecte als individuals. Per això volem agraïr a tots i cadascun dels seus integrants la seua dedicació i professionalitat. Jugadors:  Àlex, Gandia, Canet, Roget, Mauro G.,Jesús, Salva Pirata, David, Isaac, Marqués, Brines, Mario, Sime, Kevin, Joan, Mauro S., Àngel, Enric, Álvaro, óscar i Alberto. Cos Tècnic: Capi, Miquel, Edu, Mota i Maikel.

;-) esport