Cinc mesos després de l’inici del torneig, la fase final del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de València, ja està configurada de manera completa.
Ja sabem els noms dels quatre equips que lluitaran pel títol absolut del campionat: Xeraco, Bicorp, Genoves i Alzira, per ordre final de classificació, la qual determina els emparellaments de semifinals. L’última jornada va ser decisiva, ja que els tres punts sumats pels vigents campions, Xeraco, en la seua visita al trinquet d’Oliva van ser decisius per mantenir la primera plaça del grup. El segon de la taula, Bicorp, va aconseguir els tres punts en la partida pendent que li quedava enfront de l’Alzira, i que va tenir lloc el divendres, mentre que els de la Ribera aconseguien dos punts en la partida corresponent a aquesta última jornada, i en la qual tenien com a rivals al Genoves, que confirmava la seua tercera posició en la classificació final.

Amb aquests resultats, les semifinals que començaran aquesta mateixa setmana tindran la següent configuració: Alzira rebrà en el seu trinquet al Xeraco, mentre que Bicorp haurà de desplaçar-se al trinquet de Genoves, per mesurar-se amb l’equip de la Costera. La setmana següent se celebraran les partides de tornada. Cal recordar que les finals, que tindran lloc el primer cap de setmana de juliol, es disputaran al carrer Mestre Hernández de Genoves.

Classificació Primera categoria:
1.-CPV XERACO A – 28 punts
2.-BICOROLIVA A – 26 punts
3.-CPV GENOVES – 24 punts
4.-CPV ALZIRA A – 15 punts
5.-Llacer-Navarro OLIVA A – 12 punts
6.-Segaria EL VERGER – 12 punts
7.-Progrés BICORP B – 6 punts

XERACO B: va jugar la semifinal  diumenge a Rafelbunyol i va perdre 35 a 25, es  va lesionar David Martí i acabaren jugant Vicent i Jose, la tornada a Xeraco serà decissiva.
Per part dels xiquets de l’escola el dissabte jugaran Josep ferrer en infantils i Jose Planta en cadets les finals Individuals el dissabte 18 per la vesprada a Piles.

;-) esport