IMG_7147El Diumenge passat 24 de juliol es va disputar en les instal·lacions del parc de l’estació el torneig de petanca festes de Xeraco 2016, amb gran ambient de public i participants, a pesar de la calor dominant. Tres hores de competició i 4 eliminatòries que es van saldar amb la victòria de la parella formada per Pepe de Xeresa i Ramón, la segona plaça se la van adjudicar Carlos i Vicente Rodriguez i la tercera va ser per a Chori i Vicente Pizarro.
L’esport de la petanca ha irromput amb força en la nostra localitat, ja que són més de 60 persones les que es donen cita diàriament en les pistes, a més la construcció de 3 pistes i alguna més en projecte, la pròxima constitució en associació de tots els seus membres, així com el projecte d’escola per als més xicotets donen fe de la magnitud del fenomen petanca a Xeraco.
Este torneig va comptar amb la participació del regidor d’esports, Pepe Tejada que va aprendre i va disfrutar amb els millors jugadors i els va emplaçar per al pròxim torneig nocturn que es disputara el pròxim 31 de Juliol.

;-) esport