Club Córrer Xeraco

El dilluns passat es va celebrar la XVIII edició del tradicional esdeveniment esportiu CORREPATINA. Prop de 700 corredors i corredores van participar en la cursa a la Platja de Xeraco amb una gran expectació al llarg de tot el recorregut. La vesprada va començar amb una exhibició de patinatge artístic pel Club Skid Xeraco, en acabar va tindre lloc una nombrosa patinada popular finalitzant amb la cursa popular.

Al següent enllaç podràs veure la classificació de la prova.

https://www.mychip.es/resultado/b1855027-89c2-4072-ba4d-99596d423113

 

GALERIA

« 1 de 4 »

002Participació del club de córrer de Xeraco en el trail de Barxeta i en la cursa de Benirredrà, en esta, Guillem Estrugo Terrades va aconseguir la segona posició en la categoria Júnior mentres que Begonya Garcia aconseguia el bronze en la categoria senior en la localitat de la Valldigna. Els nostres atletes també van voler oferir el seu particular homenatge a Manuel Pardo recentment difunt.

Per un altre costat 2 membres del club Montanyer de Xeraco, Carlos Constantino y José Ferrer realitzaven 3 vies d’escalada de 60 metres en la zona de la Font de l’ull darrere del frontó i ens deixaven estes magnifiques instantànies on es veu tant la bellesa del paisatge com la duresa i dificultat d’esta activitat.

001L’Ajuntament de Xeraco en nom de tota la Corporació Municipal s’uneix al dolor per la pèrdua de Manel Pardo Roselló. Veí del poble compromés durant tota la seua vida a l’esport i, especialment, aquests últims anys, vinculat a la lluita contra el càncer.
Traslladar el condol a la família, al Club de Córrer de Xeraco i a totes aquelles associacions de les quals n’ha format part.

Galeria fotogràfica de la tradicional Volta a Peu a Xeraco. Aquest complís 17 anys i, com a novetat, s’ha inclòs un 7k.

En aquest enllaç podràs consultar les classificacions de la prova. https://www.mychip.es/resultado/faa3dc38-7b96-4bac-87a7-4aaea48cee6e

 

« 1 de 6 »

 

 

El passat dissabte 10 d’agost va tindre lloc, a la platja de Xeraco, la IV edició de la cursa nocturna A LA LLUNA DE LA MAR, organitzada pel Club Córrer Xeraco amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xeraco. Després del lliurament de premis, els participants van poder gaudir d’un sopar en la mateixa arena de la platja.

El podi de la general masculí el van compondre Máximo Folques Lorente del C.E. Dorsal 19 Pego amb un temps de 00:25:41, seguit de Pablo Molio Ferrando del Llops Villalonga amb 00:27:05 i de Daniel González Pérez del Club Triatló Alzira amb un temps de 00:28:33.

Quant a la general femenina Kily Polvoreda López, atleta independent, aconseguix la primera posició del podi realitzant un temps de 00:33:41, la segona posició va ser Patrícia Pons Moll del Club Córrer Xeraco amb un temps de 00:34:10 seguida de Lourdes Peiró Jaijo també del Club Córrer Xeraco amb 00:39:19.

El podi local va ser per a Guillem Estrugo Terrades i Salvador Ferragut Sanchis amb uns temps de 00:31:24 i 00:32:15 respectivament. Les fèmines que van composar el podi local van ser Patrícia Pons Moll amb 00:34:10 i Lourdes Peiró Jaijo amb un temps de 00:39:19.

Durant el sopar, el Club Córrer Xeraco va sortejar obsequis als participants. Enhorabona al Club Córrer Xeraco per l’organització d’aquest esdeveniment.

IMG_9477Un any més, el CORREPATINA ompli els principals carrers de la platja de Xeraco de milers de persones per veure als centenars de patinadors i corredores que participen tots els estius en aquest consolidat esdeveniment esportiu.

La vesprada comença amb l’exhibició de patinatge artístic a càrrec del CLUB SKID. En finalitzar aquesta l’exhibició, es va donar l’eixida a la popular carrera de patins on centenars de xiquets i xiquetes van recórrer dos quilòmetres i mig per l’Avinguda principal on la finalitat no era competició, sinó la participació i diversió dels més joves.

A les 20.15 li va tocar el torn a la XII Volta a Peu a la Platja de Xeraco, on prop de set-cents esportistes van prendre d’eixa per recórrer els set kilòmetres i tres-cents metres el llarg de tota la platja.  La pròxima cita serà el 10 de setembre en la 4a Edició de la cursa nocturana “A la Lluna de la Mar”.

 

 

 

 

« 1 de 4 »

 

Galeria fotogràfica de la participació del Club Córrer Xeraco en la XV Edició dels 15k de Massamagrell el passat 14 de maig. En la mitja marató de Formentera, l’altleta del club Vicent Perió Salort queda el 1er en categoria veterà i 3er en la general.

 

 

 

IMG_5874Gran cap de setmana per a l’atletisme Xeraquer

Els atletes del Club Córrer Xeraco van competir el passat cap de setmana en distintes proves atlètiques en diverses localitats. Diumenge van participar en la marató de Madrid EDP Rock‘n‘ Roll demostrant que un excel·lent forma física i gran nivell esportiu. Aquest són els temps dels atletes xeraqueres en la marató: Marcel Fuixà 2h 58′, Juan Vitoria 3h 04′, Angel Piñero 3h 09′, José Javier Vitoria 3h 10′ i Moises Cloquell 3h 30′.

Destacar la participació de Manel Pardo en els 10 K, que després de dos anys d’estar lluitant contra un càncer, està demostrant-mos dia a dia, que la força de voluntat i l’esperit de sacrifici són la base de sobreposar-mos a qualsevol adversitat.

Guillem Estrugo va participar en tercera edició de la falla El Portal de Tavernes de la Valldigna aconseguint el segon escaló al podi en la categoria junior.

En el I Gran Fons Penyes Albes de Montixelvo, Juan José de los Àngeles obté la segona posició del podi amb un temps de 00:59:24. Bego García creua la meta en quinta posició amb 01:25:55.

També, altre grup d’atletes del Club Córrer Xeraco van participar en el II Trail dels Senglars de Favara.

Enhorabona!

 

Un nombrós grup d’atletes del Club Córrer Xeraco va participar ahir diumenge en la cinquena edició de la perimetral de Benissa aconseguint primeres posicions en la marató d’aquesta prova atlètica de muntanya de 2000+ metres de desnivell.

Juan José de los Àngeles es va classificar quart en la general i va pujar al podi en la seua categoria quedant en tercera posició amb un temps de 04:14:23.

També quant a equips aconseguiren la primera posició en la classificació equips i en equips mixtes marató.

« 1 de 5 »
Èxit de participació en la II Cursa de la Dona a Xeraco organitzada per la Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Xeraco.
 
Els carrers de la localitat s’han tenyit del color rosa de les samarretes commemoratives, al pas de les quasi 700 participants que han pres l’eixida, aquest matí, en les modalitats de cursa i marxa de la II Cursa de la Dona a Xeraco, quasi el doble de la primera edició d’aquest esdeveniment esportiu, solidari i reivindicatiu.
 
La primera classificada l’absoluta ha sigut Patrícia Pons Moll del Club de Córrer Xeraco realitzant un temps de 00.21.58, el segon lloc en el podi amb un temps de 00.23.22 per a Lydia Martí Gómez seguida de Lorena Garcia Jaijo amb 00.28.21. El podi local ho han conformat Patrícia Pons Moll amb 00:21:28, Ángela Ribes Monparler que va passar per meta als 00.22.03 minuts i Tania Fernández Salgado que va obtenir un temps de 00.22.37.
 
Després del lliurament dels premis, les participants van gaudir d’una sessió de ZUMBA com a colofó final d’aquest esdeveniment. Mari Carmen Boluda, regidora responsable de l’organització, va agrair a les empreses col·laboradores les seues aportacions solidàries:
 
– ALÉ
– CAN CAN EN PAC
– FRUTAS JORGE
– RIEGOS POUS
– ESTUDIANTE
– CASA CAROL
– PRODUCTOS SILVESTRES BOLUDA E HIJOS
– DISER ESPORTIU
– ROGELIA MODA BANY
– FARMÀCIA LA PLAÇA
– FARMÀCIA BARCELLA
– FARMÀCIA Mª JOSÉ BATALLER
 
També va agrair la imprescindible col·laboració del Club Córrer Xeraco en l’organització, a Marcel Fluixà i Manolo Pardo, a l’associació Ames de Casa de Xeraco, i a totes les persones voluntàries que han estat en les taules d’inscripció, dorsals, etc., als operaris de l’Ajuntament i Protecció Civil.
 
————————————–
 
Podràs veure aquestes fotografies i altres, sempre que vulgues en la web municipal d’esports: esports.xeraco.es
;-) esport